| Yaygın Forum|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Rap quzelinden Fıkralar :)

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:11 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve günesin etkisiyle müthiş hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacıyla aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa: "Sen kaç ayda bu hale geldin agaç?" "10 yılda" demiş kavak "10 yılda mı?" diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak "Ben neredeyse 2 ayda seninle aynı boya geldim bak!" "Dogru" demiş agaç "doğru" Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak önce üsümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormus endişeyle kavağa: "Neler oluyor bana agaç?" "Ölüyorsun" demiş kavak "Niçin?" "Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için"

En son rap_quzeli tarafından Paz Ocak 24, 2010 5:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:12 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Printer
Sene 1992, üniversite yılları. Anneannemin haç parasıyla zar zor bir bilgisayar kapatmışız ama printer'a para kalmamış. Akşam vakti printer'i olan bir arkadaşa gidip aleti ödünç aldım, eve dönüp proje çıktısı alacağım.Ankara'da her kış olduğu gibi yerler yine buz. Kayıp düşer de alete bir zarar veririm korkusuyla bir taksiye bindim. Daha iki dakka olmadan polis çevirdi, taksici kenara çekti, sonra arabadan indi, kimliğini gösterdi. Ben kucağımdaki cihazın inmemek için uygun bir bahane olduğu düşüncesiyle elde kimlik arabada bekledim. Polis abi geldi, kapıyı açtı, ve aramızda şöyle bir diyalog geçti:
- O ne len ööle?
- Printer (yanindaki öteki polise dönerek) Ecnebi oğlum bu. Sonra gülümseyerek kapıyı kapattı. Güle güle manasına ikisi birden el salladılar, tekrar yola koyulduk. 500 metre kadar gittikten sonra söför gene kenara çekti, çünkü gülmekten arabayı kullanamıyordu.

3Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:16 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Soru
Bir gün Fatih Terim Fransa milli takımı antrönörü Aime jacquet ile karşılaşmış. - Hocam sen bu takımı nasıl seçtin de şampiyon oldunuz? demiş. -Çok kolay zekalarına göre seçiyorum. Bak mesela sana bir örnek vereyim demiş ve Zidane ı çağırmış. - Zidan a oğlum söyle bakayım senin annenin ve babanın çocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir? Zidane biraz düşünmüş, tabiiki ben oluyorum demiş. Fatih Terim bundan çok etkilenmiş. Türkiye ye döner dönmez Hakan Şükür ü çağırmış. - Hakan sana bir soru soracağım eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım, bil bakalım annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? Hakan biraz düşünmüş işin içinden çıkamamış, biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Arif i bulmuş. - Arif annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? Arif cevap vermiş: Benim tabiiki, Hakan sevinçle Fatih Terim in yanına dönmüş: - Sorunun cevabını buldum hocam: Arif imiş Fatih Terim köpürmüş

- Vay salak herif Arif olur mu hiç, doğru cevap Zidane idi.

4Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:22 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

__Yaymalar__
Yamyam baba-oğul balta girmemiş ormanda dolaşırken
nehirde yıkanan genç ve çok güzel bir kadın görürler.
Oğul sorar:
-Ne dersin baba, yiyelim mi onu?
Baba bir an düşündükten sonra:
-Hayır, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz! der.

En son rap_quzeli tarafından Perş. Ocak 14, 2010 5:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

5Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:23 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Mantar Zehiri
"Heey dostum iyi haberlerini aldim, evlenmissin!!"
"Evet bu 4. oldu"
"Onceki ücüne ne oldu peki?"
"Ücü de öldü.."
"Yapma ya.. cok uzuldum.. nasil oldu peki?"
"Ilk karim yedigi mantarlardan zehirlenerek öldü"
"Bu korkunc bisey.. peki ya ikincisi?"
"O da mantar zehirlenmesinden öldü"
"Tanrim ne kaderin varmis senin... ya ücüncüsü? Yoksa o da mi..."
"Hayir hayir.. o boynu kirilarak öldü"
"Anliyorum.. kazaydi yani.."
"Hayir... mantarlari yemedi.... "

6Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:25 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Muayene
Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız der:
1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve ise mutlu gitmesini sağlayın
2- Ögleleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin.
3- Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı. Eve gelince eline bir kadeh içki verin dinlenmesini sağlayın.
4- Haftada en az üç kere birlikte olun, eğer isterse daha fazla birlikte olun. Ve tamamıyla tatmin olduğundan emin olun.
- "Eger bu dediklerimi harfiyyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor.
Eve geldiklerinde adam karısına sorar,
- "Ne dedi doktor sana?"
- "... ölecekmişsin.."

7Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:28 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Hapis Cezası
Kadın, gece yarısı yanından kaybolan kocasını bulmak için kalkar. Evde yalnızlık içinde, aşağıdan bir ses duyar. Aşağı iner ve tekrar dinlemeye başlar, ama kocasını bulamaz.
Biraz daha aramak için aşağı depo'ya iner, orda kocasını dizleri üstüne çökmüş, duvara dönmüş ağladığını görür... Ve merakla sorar:
- "Kocacığım, neyin var, ne oldu ?" Kocası:
- "Hatırlıyor musun, Baban bizi beraber yakaladığında bir soru sormuştu, ya evlenirsin yada 20 yıl hapis çekersin."... Kadın şaşırarak:
- "Eeee ne oldu?" Adam:
- "Bugün, hapisten çıkmış olacaktımm"

8Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:31 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Anne Melekler Uçarmı ?
Anne kız konuşurlar. Küçük kız annesine sorar:
- Anne melekler uçar mi?
- Uçar.
- Bütün melekler mi?
- Evet.
- Peki bizim hizmetçi kız neden uçmuyor?
Annesi şaşırır:
- Hizmetçi neden uçacakmış kızım?
- Babam konusurken ona hep "Melegim!" diyor da.
Anne öfkeyle fırlar:
- Ya öyle mi, o halde az sonra hemen uçar.

9Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Ocak 14, 2010 5:35 am

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Yangın var
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş.. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya.. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini.. daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış.. Onu seyreden komşularından biri sormuş “Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiç bir şey getirmiyorsun?” diye.. “Kayınvalidem içeride!” demiş adam “Arada bir girip çeviriyorum..!”

10Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Çarş. Şub. 03, 2010 5:49 am

qizemLi_Rapci

qizemLi_Rapci
Yeni Üye
Yeni Üye

Süpersin hayatım ya...Smile

11Rap quzelinden Fıkralar :) Empty Geri: Rap quzelinden Fıkralar :) Perş. Şub. 04, 2010 11:44 pm

rap_quzeli

rap_quzeli
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Teşekkürler =)

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]