| Yaygın Forum|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kendimi Sende Unuttum...FarkettinMmi...???

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kendimi Sende Unuttum...FarkettinMmi...??? Empty Kendimi Sende Unuttum...FarkettinMmi...??? Salı Ocak 12, 2010 9:53 pm

●ŚOП İKλZ●™

●ŚOП İKλZ●™
Alışan Üye
Alışan Üye

Sensizliğe alısamadım Sevdiğim alış deme bana Gücüm yok..

Sensiz uyanamam yeni güne Sensiz sonlandıramam.. Anlamı kalırmı ki.? Mutlu olabilirmiyim.? Gülebilirmiyim.?

Ağlayabilirmiyim bi daha.? Hayır yapamam.. Halen aynaya bakarken seni görüyorsam yapamam..

Yapmacık hayatların tam ortasındayım.. Uçuruma sürüklesem kendimi sana bişey olur Kıyamam.. Mutlu hayatlara doğru yürüsem Seni yok ederim içimde Dayanamam.. Ne yapsam nası yapsam da senle beraber yaşasam..

Senle beraber anlam bulsam anlamsızlığımı Savursam rüzgara.. Düşünüyorum ama yol bulamıyorum Çıkmazdayım..

Korkuyorum sana yaklasmaya.. Elimi uzatsam canımı acıtacakmışsın gibi.. Bu kadar büyük mü bana olan nefretin Bu kadar çabuk mu unuttun beni .?

Anlamıyorumanlayamıyorum.. Halbuki sen o kadar güzel anlatıyorsun ki vurdumduymazlığınla...

İçimdeki saf aşkını senin gün be gün bitirme çabalarına rağmen o kadar güzel yaşıyorum ki...

Biliyorum sen ordasın ve ben seni bitirmedikçe gitmeyeceksin..

Ve bunu bilmek bile bana hayatın Tüm güzelliklerini veriyor Sen bir sözünle herşeyi yıksanda..

Ben Beni unuttum be Sevdiğim.. Benliğimi senden sonra kaybettim...
SAHi Ben Kendimi Sende Unuttum Fark ettinmi.?

alıntıdır...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]