| Yaygın Forum|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Oğlunu İkna Edemeyen Annenin Gözyaşları

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Oğlunu İkna Edemeyen Annenin Gözyaşları Empty Oğlunu İkna Edemeyen Annenin Gözyaşları Perş. Ocak 07, 2010 8:28 am

Laηє†Li мєLєq

Laηє†Li мєLєq
Hiperaktif Üye
Hiperaktif Üye

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’de yasadışı sol bir örgüte üye oldukları gerekçesiyle tutuklanan arkadaşlarına destek olmak için gelen, ancak kente sokulmayan grubun [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’de bir benzin istasyonunda bekleyişleri sürerken, gruptaki gençlerin aileleri de harekete geçti. Eylemcilerin arasındaki oğlunu almaya gelen bir kadın, evladını ikna edemeyince gözyaşlarına hakim olamadı.

Halkın tepkisi üzerine
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ye sokulmayan ve Pazar gününden bu yana TEM otoyolunun [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bölümünde benzin istasyonunda bekleyen grubun görüntülerinin televizyonlarda yayınlanması üzerine, çocuklarını gören bazı aileler de harekete geçti. ‘Arkadaşlarıma gidiyorum’ diyerek evden ayrılan kızını televizyonda görerek, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'dan gelip götüren annenin ardından, ‘[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’ya pikniğe gidiyorum’ diyerek ailesinden izin alan ve sonra da, ‘kötü hava koşulları nedeniyle dönemediğini’ söyleyen 19 yaşındaki Birkan Y.’nin babası da [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ye geldi.

Televizyonda oğlunu eylemcilerin arasında görünce
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’dan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelen baba Alişan Y. oğlunun kendisine teslim edilmesini istedi. Jandarma tarafından eylemcilerin olduğu benzin istasyonuna getirilen baba burada, ‘Ben oğlumu sizler için yetiştirmedim’ diyerek alıp [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’a götürdü.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’dan dün gelen anne Güler E. de kızı 17 yaşındaki Alev E.’yi eylemcilerin arasından tepki göstererek alıp götürmüştü.

OĞLUNU İKNA EDEMEDİ

Eylemcilerin arasındaki 22 yaşındaki oğlunu almaya
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'dan gelen annesi Dudu Kaya, diğerleri kadar şanslı olamadı. Oğlunu kendisiyle gelmesi için ikna edemeyen anne gözyaşı döktü. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'deki evinden, başka bir semte ‘aşure yemeğe gidiyorum’ diyerek çıkan ve Pazar günü [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’deki olaylı eyleme katılan şizofren hastası 22 yaşındaki Muammer K.’nin annesi, oğlunu televizyonda göründe [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ye gelerek jandarmaya başvurdu. Jandarma ekibiyle birlikte eylemcilerin TEM Otoyolu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mevkiinde konakladıkları tesise gelen anne, oğlunu gelmesi için ikna edemeyince gözyaşlarını tutamadı. Tesisten ayrılmayan annenin oğlunu ikna çabaları sürüyor.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Erbil ikna turunda..