kırılgan gibidir bazen yaşamak kah güldürür hayal ettiklerin kah yaslara boğulursun savaşlara tanık olur bedenin içinde fırtınalar kopar ve yürekler mücadeleden yorgun düşer evet! yürekte yorgun düşebiliyor bazen bazen hissedemeyebilirsin ağrılarını veya sevinçleri duyamazsın rafa kaldırırsın kimi zaman kaygılarını güneş aldırmadan doğar mevsimlerin yorgunluğuna yeniden doğar güneş günlerin kısalığına inatla.. sonra kara bulutlar kaplar çürüyen bedenini yüzün eskir, unuttuğun yanların düşer beyazdan tonu kaçmış sayfalara sen eksilirsin.. sonra gidersin, bilmediğin uzaklara aslında kendinedir her gidişin bunu da bilmezsin unutma! aynada yansıyan dünün eskittiğidir yüzün bil ki bugün eskiyecek yarında öyle bir gün her şey eskiyecek sırası geldiğinde yani ölüm gelecek bir gün sana da bunu sakın unutma! şimdi bir hayat yazıyorum çizgili beyaz bir kağıda kocaman harflerle UMUDU çiziyorum isminin baş harfleriyle beziyorum ümitlerimi hayaller çizip resimlerin üstüne bir gözlerine bakıyorum bir de gidişine sonra yazmaya yelteniyorum zifiri karanlıklar koynumda yazmaya yelteniyorum kağıt simsiyah, kalemim körelmişliğe inat vuruyor bir yüzüme birde yüreğime.. olmadı yar! olmadı benim ömrümden bir gün çaldığım inan sensizliği bile doya doya yaşadım öyle ya bu bir başkasından yoksun kalmak değildi yalnızlığımın adı yalnız SEN’sizlikti.. olmadı yar! benim 5. mevsimim, 25. saatim, 13. ayım veya her şeyden herhangi bir fazlam olmadı benim çünkü her şeyim sendin, her anım, soluduğum nefesim yani yaşamak adına bildiğim, gördüğüm, göreceğim sendin.. aldırma n’olur aldırma bezmişliğime iyiyim ben böyle hem hiçbir baharım son olmadı benim yazım, kışım, iklimim yani yaşanmışlık saydığım her şey hep güzeldi çünkü yaşanmışlığımın adı SEN’di.. aldırma düşkünlüğüme sen hep gül, gül çünkü gülmek en çok sana yakışıyor hani yüzündeki o masum ifadeye en çok gülmek yaraşıyor yine ufuksuz bakışlarım takılıyor gülüşüne boğuluyorum o deniz gözlerinde deniz mavisini gözlerinden almış sevmelerimin adı SEN olmuş, kısa yaşam öykülerinde sürmüş.. ey benim yarim! lalece narinim karanfilce derinim ey gülce en güzelim! bakma serzenişlerime bil ki hala yaşıyorum inatla benimsemişliklere bil ki hala çok seviyorum seni, sevdiğim.. ..her şeyimsin.. | |
| Yaygın Forum|