Ellerimle beraber kalbimide açıyorum sana Yeni ümitler yeşeriyor yeşil topraklarımda Acıları döküp yalvarıyorum seherlerde Sana sensizliği anlatıyorum, ağlayarak masum ellere Ateşe düşse de yaşıyor yüreğim yine Vuslatın müjdesi gelmişti gönlümün hislerine Korkarım hayat sensiz geçecek diye Yollarına çiçekler koyuyorum çekip gitsende bile Gözyaşıyla kavrulan gözlerim parçalandı, sensiz sevgili Acıların gölgesinde taktılar bileklerime kelepçeyi Gelişini bekliyorum kapısız hücrelerde beni bırakma diye Aşkın dilimini uzatıyorum kalbinin varlığına sevgili Senden uzak çarelerle yürüyorum sahillerde Zamanın damlaları tüketiyor aşkın duygularını ateşlerde Gönlümü saran bir bulut dolaşıyor sevdanın iklimlerinde Gel ki devam etsin, sönmesin aşkın mumu rüzgarlarda Sana anlatamadım ağlayan gözlerimin vakitsiz gecelerini Caddeler ıslak,kalbim ıslak hala taşıyorum umutlarını Vefasız yıllarıma yanıyorum şimdi gençliğimi elimden alarak Yine de ismin kazılı kalbimin pencerelerinde hala Çekip giderken arkanda bıraktın hüzünleri Yeşil gözlerimde sakladım sevginin tazeliklerini Yazarak tüketemiyorum aşkın ve sevdanın inceliklerini Korkuyorum, sana olan bağlarımın birgün kopacak olmasından sevgili… | |
| Yaygın Forum|